Verkocht!
Delen:

Description

Modern 2 kamer appartement op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, gelegen midden in het dorpscentrum van Bergambacht.
Woonoppervlakte circa 65 m², bouwjaar 2004.

Indeling:
Begane grond: centrale afgesloten hal met trappenhuis, lift en een gezamenlijke berging.
1e verdieping: entree, hal met een toiletruimte, een ruime gezellige woonkamer met twee openslaande deuren/ frans balkon, een voorraadkast, een nette lichte hoekkeuken met met onder- en bovenkasten en voorzien van inbouwapparatuur, een grote slaapkamer van 5.87x4.27m en aansluitend de badkamer met douchecabine, een wastafel en de wasmachine aansluiting.
Zowel de keuken als de badkamer heeft een lichtkoepel.

Bijzonderheden:
- het appartement is in 2004 gebouwd, optimaal geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen en ramen.
- CV combiketel 2004.
- kleinschalig appartementencomplex, VVE, bijdrage € 95,04 per maand.
- leuke ligging midden in het centrum van Bergambacht.
- voldoende parkeervoorzieningen in de omgeving.
- op loopafstand van alle winkelvoorzieningen en openbaar vervoer.

Oplevering in overleg, kan eventueel op korte termijn.

Oplevering: in overleg.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bergambacht
Bergambacht behoort tot de gemeente Krimpenerwaard en telt zo'n 6800 inwoners. Het dorp is zeer centraal en landelijk gelegen in de Krimpenerwaard, aan de rivier de Lek en midden in de Randstad.
Het openbaar vervoer is uitstekend en binnen 30 minuten zijn de omliggende steden te bereiken. Werken in de stad en “buiten” wonen is dus heel aantrekkelijk!
Bergambacht heeft een ruim winkelaanbod met gratis parkeergelegenheid in het centrum. Het voorzieningsniveau is erg hoog. Zo is er een openbare en een christelijke basisschool, een peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. De gemeente streeft ernaar in alle wijken speelplaatsen voor kinderen te ontwikkelen. Sport- en zaalcentrum De Waard in Bergambacht is de grootste sportaccommodatie in de regio, waar ook verschillende sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden.
Ook is er in Bergambacht een overdekt zwembad De Hofstee, waar inwoners uit de regio graag naartoe komen voor zwemles en om baantjes te trekken.
Bergambacht beschikt over een bibliotheek en een Medisch Centrum waar artsen, de GGD, de Vierstroom en fysiotherapeuten zijn gevestigd. Ouderen kunnen terecht bij het Dienstcentrum Bergambacht voor verschillende voorzieningen en activiteiten. Bergambacht is een aantrekkelijke plaats om in te wonen, te werken en te recreëren.

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie en zijn gebaseerd op de NEN 2580 norm. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bieding of om in onderhandeling te treden. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten worden on recreëren.

Description

Details

Energieklasse:
B
Woonlagen:
1
Verwarming:
cv ketel
Aantal slaapkamers:
1
Aantal kamers:
2
Garage:
geen garage
Opp. grond:
0 m²
Aanvaarding:
In overleg
Soort woning:
Appartement
Bewoonbare opp.:
61 m²
Inhoud:
210 m³
Status:
Verkocht
Bouwjaar:
1994

Badhuisstraat 7, Bergambacht