Verhuurd!
Delen:

Description

Radarstraat 7 Capelle ad IJssel betreft een grote bedrijfsruimte met voldoende mogelijkheden. Er zijn twee grote overheaddeuren aan de voorzijde. De bedrijfshal is ruim 23 meter breed en de vvo (verhuurbare vloeroppervlakte) van de bedrijfshal op de begane grond is circa 538 m². Achter in deze bedrijfshal bevindt zich een werkplaats en een kantoor met magazijn en in de hal aan de rechterzijde bevindt zich nog een kantoorruimte met een toilet. De vvo van deze ruimten bedraagt 87,6 m².
Daarboven op de eerste verdieping is nog een opslagruimte en een klein kantoor van circa 73 m². De totale vvo van het gehele object bedraagt circa 600 m².

Parkeren kan aan de voorzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:
- verwarming middels een gasheater.
- voldoende electravoorzieningen.
- betonvloer begane grond en een houten vloer ter plaatse van de eerste verdieping.
- verlichting middels tl verlichting.

Locatie:
Gelegen op een goede locatie op het bedrijventerrein Capelle-West. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals A15, A16 en de A20, alsmede de verbinding met de Krimpenerwaard.
Het object is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Bestemmingsplan
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan 'Capelle West' van de Gemeente Capelle ad IJssel, en heeft de bestemming: enkelbestemming Bedrijf (artikel 3) is bestemd voor bedrijven tot en met categorie 2.

Huurprijsbetaling: de betaling van de huur, een voorschotbedrag (electra, water en gas) en omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheidstelling: Bij de ondertekening van de huurovereenkomst zal de huurder een bankgarantie stellen.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst conform het standaardmodel Kantoor- en overige bedrijfsruimten (januari 2015) van de ROZ Raad voor Onroerende Zaken met de algemene bepalingen, e.a. gehanteerd door branchevereniging VastgoedPro.

Bezichtigingen: De bezichtigingen van het object kunnen uitsluitend op afspraak met de makelaar plaatsvinden.

Oplevering: kan per direct.

Description

Details

Bouwjaar:
1974
Soort woning:
bedrijfsruimte
Status:
Verhuurd

Radarstraat 7, Capelle Aan Den Ijssel