12.000,00
per jaar
Delen:

Description

Een recent nieuw gebouwde multifunctionele bedrijfsruimte/kantoorruimte op de begane grond en de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de buitenrand van Bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven.

De oplevering van het object is casco. Er zijn qua afvoeren al voorbereidingen getroffen voor een toilet en een keuken. In overleg is een alternatieve indeling mogelijk, te denken valt bijvoorbeeld aan een andere pui op de begane grond om zodoende een bedrijfsruimte of opslagruimte te creëren.

Indeling:
Begane grond: entree, een multifunctionele (niet afgewerkte) bedrijfsruimte of kantoorruimte met een vvo van 58,5 m², een meterkast en een trap naar de eerste verdieping.
1e verdieping: een open (niet afgewerkte) kantoorruimte met een vvo van 58,5 m².
De afmetingen van de begane grond en de eerste verdieping zijn elk 7.15x8.18m

Huurvoorwaarden
Huurprijs € 12.000 per jaar excl. btw.
Huurovereenkomst conform het ROZ model.
Jaarlijkse huurprijsherziening conform het prijsindexcijfer zoals gepubliceerd door het CBS.
Zekerheidstelling middels een bankgarantie of een waarborgsom van drie maanden huur.

Indeling:
Begane grond: entree via loopdeur, meterkast, bedrijfsruimte met overheaddeur en vaste opgang naar de 1e verdieping;
1e verdieping: open onafgewerkte kantoorruimte.

Voorzieningen
Standaard meterkast met gas en water, glasvezelaansluiting, voorbereidingen toilet en keuken en uitstekende isolatievoorzieningen.

Bereikbaarheid en ligging
Bedrijventerrein Zevender is direct gelegen aan de N210 in Schoonhoven een heeft een uitstekende verbinding met Gouda en Nieuwegein/Utrecht midden in het Groene Hart. Openbaar vervoer (bushalte) is op loopafstand gelegen.

Vloerbelasting
De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en heeft een vloerbelasting van maximaal 1.000 kg/m² en de verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 500 kg/m².

Bestemmingsplan "bedrijventerrein" met een functieaanduiding bedrijf tot en met 3.1

Vereniging van Eigenaren
Het bedrijfsobject betreft een appartementsrecht en de huurder heeft het exclusieve gebruiksrecht van dit object en een medegebruiksrecht van bijvoorbeeld het omliggende terrein. De VVE regelt het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw, de groenzones en het omliggende terrein.

Oplevering: kan per direct.

Toelichtingsclausule meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Description

Details

Bouwjaar:
2016
Soort woning:
bedrijfsruimte
Status:
ingetrokken

Platinastraat 12N, Schoonhoven