Verkocht!
Delen:

Description

Een uitgebouwde hoekwoning met een garage, een voor- zij- en achtertuin op het zuiden, en gelegen op een fraaie locatie dichtbij het centrum van het dorp. Met name aan de voorzijde heeft u een fraai zicht over water en een parkachtige omgeving. Zeer gunstig gelegen op 264 m² eigen grond. De inhoud bedraagt circa 337 m³ en de woonoppervlakte circa 110 m². Het bouwjaar van de woning is 1969, de aanbouw (met kelder) is in 1999 gebouwd.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, de trapopgang, een ruime en een vooral lichte L- vormige woonkamer met een eetgedeelte (totaal circa 31 m²), voorzien van een parketvloer en een open haard, aansluitend bevindt zich de uitgebouwde keuken (2.10x2.50m) met diverse inbouwapparatuur, alsmede een kelder van 5,2 m² met een stahoogte van 1.80m.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met een laminaatvloer, twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kastenwand, en een badkamer voorzien van een douche en wastafel.

2e verdieping: overloop met oa. de opstelling van de CV ketel en de wasmachineaansluiting, een zolderslaapkamer met een groot dakkapel aan de achterzijde en diverse bergingen.

Energiebesparende voorzieningen:
- spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en een HR CV combiketel 2015.

Bijzonderheden:
Het openbaar vervoer is prima: midden in de Randstad gelegen en steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn binnen 1 uur te bereiken, Amsterdam op iets meer dan een uur.
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en een kunststof dakkapel.
Een grote besloten tuin aan 3 zijden en gelegen op het zuiden. De zijtuin is maar liefst 5 meter breed!
Een eigen garage met berging en een eigen oprit.

Maten en afmetingen:
Woonkamer: 31 m²
Keuken: 2.49 x 2.50m
Slaapkamer 1: 3.60 x 2.40m
Slaapkamer 2: 3.30 x 4.0m
Slaapkamer 3: 2.43 x 3.01m
Badkamer: 2.13 x 1.19m
Zolderslaapkamer: 3.30 x3.50m (gemeten op 1.50m hoogte)
Oplevering: In overleg.

Bergambacht
Bergambacht behoort tot de gemeente Krimpenerwaard en telt zo'n 6800 inwoners. Het dorp is zeer centraal en landelijk gelegen in de Krimpenerwaard, aan de rivier de Lek en midden in de Randstad.
Het openbaar vervoer is uitstekend en binnen 30 minuten zijn de omliggende steden te bereiken.
Werken in de stad en “buiten” wonen is dus heel aantrekkelijk!
Bergambacht heeft een ruim winkelaanbod met gratis parkeergelegenheid in het centrum. Het voorzieningsniveau is erg hoog. Zo is er een openbare en een christelijke basisschool, een peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. De gemeente streeft ernaar in alle wijken speelplaatsen voor kinderen te ontwikkelen. Sport- en zaalcentrum De Waard in Bergambacht is de grootste sportaccommodatie in de regio, waar ook verschillende sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden.
Ook is er in Bergambacht een overdekt zwembad De Hofstee, waar inwoners uit de regio graag naartoe komen voor zwemles en om baantjes te trekken.
Bergambacht beschikt over een bibliotheek en een Medisch Centrum waar artsen, de GGD, de Vierstroom en fysiotherapeuten zijn gevestigd. Ouderen kunnen terecht bij het Dienstcentrum Bergambacht voor verschillende voorzieningen en activiteiten. Bergambacht is een aantrekkelijke plaats om in te wonen, te werken en te recreëren.

Description

Details

Aantal slaapkamers:
4
Opp. tuin:
132 m²
Verwarming:
cv ketel
Tuin:
Ja
Aantal kamers:
5
Isolatie:
muurisolatie, dubbel glas
Opp. grond:
264 m²
Aanvaarding:
In overleg
Garage:
vrijstaand steen
Bewoonbare opp.:
115 m²
Inhoud:
380 m³
Soort woning:
Woning
Bouwjaar:
1964
Oriëntatie tuin:
ZUID
Status:
Verkocht
Woonlagen:
3

Houtstraat 25, Bergambacht