Delen:

Description

Een karakteristieke dubbele woning (Biezen 45 en 47) met een grote tuin en zeer fraai gelegen aan een van de mooiste lanen van Boskoop, met fraaie bomen en voornamelijk vrijstaande woningen. 
De perceeloppervlakte bedraagt circa 530 m² en de woning is prachtig op het perceel gelegen met voldoende tuin.
De inhoud bedraagt circa 570 m³ en een woonoppervlakte circa 180 m². Op het perceel bevindt zich nog een garagebox en een houten schuur.
De woning is op veel onderdelen zeer eenvoudig en gedateerd en dient te worden gerenoveerd Gezien de karakteristieke uitstraling is dit zeker de moeite waard.

Het centrum van Boskoop is op korte afstand gelegen alle (winkel-) voorzieningen en scholen zijn op fietsafstand.
 
Indeling:
Begane grond: entree, een gang met toegang tot een slaapkamer en een klein kamertje, de trapopgang naar de verdieping, een woonkamer van 3.85mx5.99m met een doorgang naar een serreaanbouw, een eenvoudige keuken, bijkeuken met toilet en een douche, een tweede bijkeuken met douche en toilet, een tweede keukentje met een granieten aanrecht, een woonkamer en een slaapkamer alsmede een kleine hal met een trap naar de verdieping.
Vanuit de gang is er toegang tot een kleine voorraadkelder.
1e verdieping: een grote overloop met een dakkapel, twee slaapkamers en een eenvoudige badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel.
 
Bijzonderheden:
Een zeer karakteristieke dubbele woning met dubbele aansluitingen voor de nutsvoorzieningen en uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een werkruimte aan huis.
De woning heeft eenvoudige voorzieningen zoals de keuken (s) en de badkamer en er zijn vrijwel geen isolatievoorzieningen.
Voorheen was er een extra entree aan de zijkant van de woning, maar deze is thans niet meer toegankelijk.
Aan de achterzijde is in 1965 een onderheide aanbouw gemaakt ten behoeve van de twee bijkeukens met douche en toilet. Deze aanbouw heeft een plat dak.

Er dient rekening gehouden te worden met het feit dat er in Boskoop een nieuw bestemmingsplan Cultuurhistorie wordt voorbereid, waarbij deze woning lichte/gemiddelde beeldbepalende waarde heeft gezien de markante lintbebouwing langs de Biezen.
 
Zoekt u sfeer, historie, een groot huis met een grote tuin en een fantastische ligging? Dan is Biezen 45-47 in Boskoop uw huis!

Oplevering: in overleg

Description

Details

Aantal slaapkamers:
3
Aantal kamers:
7
Isolatie:
geen isolatie
Tuin:
Ja
Aanvaarding:
In overleg
Garage:
garagebox
Opp. grond:
530 m²
Inhoud:
570 m³
Parkeerplaatsen:
op eigen terrein
Bewoonbare opp.:
180 m²
Oriëntatie tuin:
ZUID
Soort woning:
Woning
Bouwjaar:
1895
Verwarming:
gaskachels
Status:
Anders
Woonlagen:
2

Biezen 4547, Boskoop