Vraagprijs:
257.500,00
k.k.
Delen:

Description

Deze hoekwoning is gelegen aan de Dijklaan met aan de voorzijde een grote voortuin (7,5 m diep) gelegen aan een brede sloot, een zijtuin en aan de achterzijde een diepe tuin, een stenen schuur van 7 m² en een achterom.
De perceeloppervlakte is wel uniek te noemen, en bedraagt maar liefst 335 m²! De achtertuin is diep genoeg om de woning aan de achterzijde zelfs uit te bouwen. De inhoud bedraagt 264 m³ en de woonoppervlakte circa 81 m². De woningen aan de Dijklaan zijn bereikbaar via een gezamenlijke brug en doordat dit huis is gelegen aan het eind van het blok heb je een grote voortuin. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast en de trap naar de eerste verdieping, de woonkamer heeft een afmeting van 4.68 x 3.50 m en aan de achterzijde is een dichte keukenruimte van 2.18 x 2.50 m en voorzien van een eenvoudige keuken, een hal met de deur naar de tuin, een toiletruimte en toegang tot een grote verdiepte kelderkast (1.23 x 3.90 m en 0,6 m diep) onder de trap.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een eenvoudige badkamer met douche en wastafel.
2e verdieping: zolderverdieping met voldoende stahoogte en met de opstelling van de Remeha Avanta HR CV ketel en bereikbaar via een vaste (nieuwe) trap.

Bijzonderheden:
De woning is uitgevoerd met hardhouten kozijnen en voorzien van dubbele beglazing.
De CV ketel is gesitueerd op de 2e verdieping.

Afmetingen en oppervlakten:
woonkamer: 4.68 x 3.50 m
keuken: 2.50 x 2.18 m
slaapkamer 1: 2.88 x 3.18 m
slaapkamer 2: 2.88 x 3.72 m
slaapkamer 3: 1.87 x 2.42 m
badkamer: 1.22 x 1.86 m
zolderverdieping: 2.56 x 4.85 m (gemeten op 1.50m hoogte)
overig inpandige ruimte (kelderkast) van 5 m²

De vermelde oppervlakte in m² en de inhoud in m³ zijn vastgesteld volgens de meetconstructies op basis van NEN2580. De woonoppervlakte onder een schuin dak is gemeten op 1.50m hoogte.
Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bieding, derhalve kunnen er aan deze gegevens geen rechten worden ontleend.

Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bergambacht
Bergambacht behoort tot de gemeente Krimpenerwaard en telt zo'n 6800 inwoners. Het dorp is zeer centraal en landelijk gelegen in de Krimpenerwaard, aan de rivier de Lek en midden in de Randstad.
Het openbaar vervoer is uitstekend en binnen 30 minuten zijn de omliggende steden te bereiken. Werken in de stad en “buiten” wonen is dus heel aantrekkelijk!
Bergambacht heeft een ruim winkelaanbod met gratis parkeergelegenheid in het centrum. Het voorzieningsniveau is erg hoog. Zo is er een openbare en een christelijke basisschool, een peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. De gemeente streeft ernaar in alle wijken speelplaatsen voor kinderen te ontwikkelen. Sport- en zaalcentrum De Waard in Bergambacht is de grootste sportaccommodatie in de regio, waar ook verschillende sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden.
Ook is er in Bergambacht een overdekt zwembad De Hofstee, waar inwoners uit de regio graag naartoe komen voor zwemles en om baantjes te trekken.
Bergambacht beschikt over een bibliotheek en een Medisch Centrum waar artsen, de GGD, de Vierstroom en fysiotherapeuten zijn gevestigd. Ouderen kunnen terecht bij het Dienstcentrum Bergambacht voor verschillende voorzieningen en activiteiten. Bergambacht is een aantrekkelijke plaats om in te wonen, te werken en te recreëren.

Description

Details

Aantal slaapkamers:
3
Aantal kamers:
6
Isolatie:
dubbel glas
Tuin:
Ja
Aanvaarding:
In overleg
Garage:
geen garage
Opp. grond:
355 m²
Inhoud:
264 m³
Parkeerplaatsen:
openbaar parkeren
Bewoonbare opp.:
81 m²
Oriëntatie tuin:
OOST
Soort woning:
Woning
Bouwjaar:
1958
Verwarming:
cv ketel
Status:
Te koop
Woonlagen:
4

Dijklaan 56, Bergambacht