Verkocht!
Delen:

Description

Dit fraaie 3-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping van een modern appartementencomplex in het centrum van Bergambacht. De naam van het complex: Konkelhof is gekozen vanwege het kleine watertje "de Konkel" dan zich nog in het gebied aan de achterzijde bevindt.
Werkelijk alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand: van winkels, scholen, kinderopvang, sport (voetbal, tennis, zwembad) tot medische voorzieningen.

Dit appartement heeft onder andere 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met balkon en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het complex heeft een mooie entree, een zeer ruime toegang met een extra lift (dus ook goed toegankelijk voor minder validen), een grote gemeenschappelijke hal die toegang geeft tot een trappenhuis, de liftinstallatie en parkeergarage.

De woonoppervlakte bedraagt 89 m² en de inhoud 281 m³.

De Begane grond:
Afgesloten entree,een zeer ruime toegang met een extra lift (dus ook goed toegankelijk voor minder validen), een grote gemeenschappelijke hal die toegang geeft tot een trappenhuis, de liftinstallatie en parkeergarage met een vaste parkeerplaats en een eigen berging.

De 3e Verdieping:
Galerij, entree, een gang met aan weerszijden de slaapkamers, een toiletruimte en een grote inpandige berging met hierin de aansluiting voor wasmachine en droger, de eigen CV ketel en voldoende ruimte voor opslag of provisie,
een hoog betegelde badkamer met een douchecabine, wastafel en een handdoekradiator.
De lichte woonkamer heeft de volle breedte van het appartement en heeft een toegang tot een ruim balkon op het oosten, de open hoekkeuken heeft voldoende kastruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

2e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot een wasmachineruimte met oa ook de opstelling van de CV ketel, een slaapkamer met een Velux dakraam aan de achterzijde en een grote slaapkamer met een dakkapel aan de voorzijde.

Maten en afmetingen:
Woonkamer: 7.24 x 5.77/2.81m (totaal 30,45 m²)
Keuken: 2.83 x 2.81m
Slaapkamer 1: 4.71 x 3.21m
Slaapkamer 2: 3.21 x 2.40m
Badkamer: 3.21 x 2.07m
Inpandige berging: 5 m²
Balkon: 2.81 x 2.46m
Vaste parkeerplaats: 2.46 x 4.98m
Berging: 1.84 x 2.91m

Oplevering: in overleg.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bergambacht
Bergambacht behoort tot de gemeente Krimpenerwaard en telt zo'n 6800 inwoners. Het dorp is zeer centraal en landelijk gelegen in de Krimpenerwaard, aan de rivier de Lek en midden in de Randstad.
Het openbaar vervoer is uitstekend en binnen 30 minuten zijn de omliggende steden te bereiken. Werken in de stad en “buiten” wonen is dus heel aantrekkelijk!
Bergambacht heeft een ruim winkelaanbod met gratis parkeergelegenheid in het centrum. Het voorzieningsniveau is erg hoog. Zo is er een openbare en een christelijke basisschool, een peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. De gemeente streeft ernaar in alle wijken speelplaatsen voor kinderen te ontwikkelen. Sport- en zaalcentrum De Waard in Bergambacht is de grootste sportaccommodatie in de regio, waar ook verschillende sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden.
Ook is er in Bergambacht een overdekt zwembad De Hofstee, waar inwoners uit de regio graag naartoe komen voor zwemles en om baantjes te trekken.
Bergambacht beschikt over een bibliotheek en een Medisch Centrum waar artsen, de GGD, de Vierstroom en fysiotherapeuten zijn gevestigd. Ouderen kunnen terecht bij het Dienstcentrum Bergambacht voor verschillende voorzieningen en activiteiten. Bergambacht is een aantrekkelijke plaats om in te wonen, te werken en te recreëren.

De maatvoering de woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie en zijn gebaseerd op de NEN 2580 norm. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bieding of om in onderhandeling te treden. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten worden on

Description

Details

Aantal slaapkamers:
2
Aantal kamers:
3
Isolatie:
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Opp. grond:
0 m²
Aanvaarding:
In overleg
Garage:
parkeerkelder, parkeerplaats
Bewoonbare opp.:
89 m²
Inhoud:
281 m³
Soort woning:
Appartement
Bouwjaar:
2005
Verwarming:
cv ketel
Status:
Verkocht
Woonlagen:
1

Badhuisstraat 45, Bergambacht