Verkocht!
Delen:

Description

Deze ruime hoekwoning met aan de voorzijde een keukenuitbouw, een bijkeuken en een berging, is gelegen in een groene omgeving en een rustige staat in Ammerstol.
De woning is vrij eenvoudig qua voorzieningen zoals de keuken, toilet en badkamer en dient op diverse onderdelen te worden gerenoveerd en gemoderniseerd.
Aan de achterzijde bevindt zich de circa 12 meter diepe tuin met een achterom. De tuin is op het oosten gelegen. De i9nhoud bedraagt circa 435 m³, de woonoppervlakte 125 m² en de perceeloppervlakte bedraagt 167 m².

Indeling
Begane grond
Op de begane grond is de entree, een hal met de meterkast (4 groepen) en een eenvoudige toiletruimte, een ruime tuingerichte woonkamer (4.56x7.0m) met een open haard en een open trap naar de eerste verdieping.
De keuken (2.30x4.15m) is gesitueerd aan de voorzijde en loopt door in de aanbouw. Aansluitend is er een bijkeuken met de wasmachineaansluiting. De berging is buitenom bereikbaar.

1e verdieping
De eerste verdieping heeft 3 ruime slaapkamers en een eenvoudige badkamer van 2.33x1.84m met een ligbad/douche, wastafel en aansluiting voor een 2e toilet.

2e verdieping
Een overloop, een ruime berging met de opstelling van de CV ketel, alsmede een grote zolderslaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde.

Bijzonderheden
- de hardhouten kozijnen aan de voorzijde zijn omstreeks 2010 geplaatst en voorzien van dubbele beglazing.
- het platte dak van de berging aan de voorzijde is tevens vernieuwd.
- een Intergas CV combiketel, bouwjaar 2012.
- in de woonkamer is een open haard aanwezig.
- de woning dient op diverse onderdelen te worden gerenoveerd en gemoderniseerd.

Diverse maten en afmetingen
Woonkamer: 7.08x4.56m
Keuken: 4.15x2.30m
Bijkeuken: 1.62x2.30m
Berging:2.14x2.30m
Slaapkamer 1: 2.94x2.14m
Slaapkamer 2: 4.31x2.33m
Slaapkamer 3: 4.17x4.56m
Badkamer: 1.84x2.33m
Zolderslaapkamer: 6.13x2.64m

Oplevering: in overleg, kan eventueel op korte termijn.

Het dorp Ammerstol is midden in de Krimpenerwaard gelegen, aan de rivier de Lek. Ammerstol kent een gezellig en actief verenigingsleven en de onderlinge betrokkenheid is opvallend groot. De bevolking is relatief jong mede door de nieuwbouwwijk die er in de laatste jaren is bijgebouwd. Diverse voorzieningen en sportfaciliteiten zijn dichtbij, zoals een basisschool, de voetbalvereniging, de ijsclub en de tennisbanen. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van de randsteden zoals Gouda (circa 20 min), Utrecht (circa 35 min) en Rotterdam (circa 35 min).

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door ons zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Oplevering: in overleg, kan op korte termijn.

Description

Details

Energieklasse:
D
Woonlagen:
3
Isolatie:
dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Aantal slaapkamers:
4
Aantal kamers:
6
Garage:
geen garage
Tuin:
Ja
Aanvaarding:
In overleg
Parkeerplaatsen:
openbaar parkeren
Opp. grond:
167 m²
Inhoud:
435 m³
Soort woning:
Woning
Bewoonbare opp.:
125 m²
Oriëntatie tuin:
OOST
Status:
Verkocht
Bouwjaar:
1974
Verwarming:
cv ketel

Den Hoeff 11, Ammerstol